Ensimmäinen veijari on meille tullut oranssiääkoiras. Upea ilmestys joka on näiden kuvien ottamisen aikaan ainut täysin vaihtanut. Kuvat ovat jo kuukauden takaa tai taitaa olla enemmänkin... Eli nyt on kaikki omatkin olleet aikuisen puvussa pidempään

Uusi poika on todella ilmeikäs isoine tummine silmineen. Jotenkin ne korostuu kun on tuo oranssi naama.

Samaan kuvaan on myös mahtunut meidän sininen poika jolla tuossa vielä vähän tuppia päässä jäljellä. Naamasta tuli vaaleanpunainen ja rinta on todella uskomattoman tumman sininen.

Yllä olevissa kuvissa on kaikki lilarintaisia. Ensimmäisessä on kaikki poikia ja näistä siis kahdella tumma rinta ja yhdellä lähes lilac... Sanon nyt että lähes lilac siitä syystä että minulla on kyllä vielä vaaleampirintaisia koiraitakin. Tuo on melko tumma mutta ei vedä vertoja näihin kahteen tummimpaan. Myynnissä olisi kaksi noita perusvärisiä punapäisiä koiraita joilla on oikeasti tumma rinta.

Seuraavassa kuvassa on vielä paremmin edustettuna myös naaraissa tumma rinta ja lilac. Eli takana oleva kaksikko on vasemmalla lilarinta mustalla päällä ja oikealla lilac. Yksistään jos näkee niin on ihan turha mennä arvaamaan kuinka tumma on naaraan rintapielus mutta jos on vertailukohtaa ja vielä kun on kuvat otettu salamalla joka todella näyttää sitten kaikki värierot. Vasemmanpuoleinen lilarinta/mustapää naaras on myynnissä... tai oikeastaan niitä on kaksi ihan samanlaista ja samoista vanhemmista.



Ensimmäisessä kuvassa on kaksi naarasta. Toinen on jotain puna ja mustapään välistä. Oikealla on myynnissä oleva mustapäänaaras. Vasemmanpuoleinen on siniselkäisen koiraan äitee.

Toisessa kuvassa on normi punanaamainen naaras ja mustanaamainen naaras.

Sitten vielä muutama jämäkuva mistä en keksi mitään sanottavaa :D