On vähän jäänyt taasen tämäkin päivittely kun on niin paljon muuta murhetuttavaa...

Tico katkoi siis molemmista jaloista saman kynnen mutta sen jälkeen ei ole nyt mitään kauheuksia tapahtunut... kop kop kop!

Tällä hetkellä avohuone ja peippojen "alunen" on siis ilman lehtiä tai muita kuivikkeita. Kaikki paska läjähtää suoraan kakeliin ja siitä sen pesen harjan ja märkäimurin kanssa kerran pari viikossa. Etuna on että ei tule jätettä ja myös suuri etu on että ei pöllyä yhtään. Näin lintuhuoneen ilma pysyy todella paljon raikkaampana ja myös kosteus pysyy yllä kun lattian pesun jälkeen se jää aina hiukan kosteaksi. (toki ei tässä nyt ole mitään pakkasia ollutkaan)

Ohessa siis nyt jokunen kuva... Kattotaan jotain kokoelmia myöhemmin.. ;)

Rita osallistuu raksaamiseen...

Ticon pörhennys hamsterinaama

Ritan samanmoinen pörhistys...

Ritan ehdoton lemppari eli pesusienet... Käy tavis vamput tai tollaset hankaus sienet. Ne menee atomeiksi taisteluiden tiimellyksessä. Toisinaan maataan ihan selällään lattialla ja möyhennetään menemään.

Hah :D Sainpas molemmat kuvattua samalla oksalla...

Ai niin :D Tuli tämä köysihässäkkäpuukin taas elvytettyä kun syksyn tullen oksat kutistuivat kuivuessaan ja putoilivat reijistään pois. Rita vähän osallistui kasaamiseen nokkineen... Nyt on oksat ruuvailtu paikoilleen... seuraavaksi ne saa irti vaan syömällä.