Taas vihmoo vettä kiinteässä olomuodossa niin vertikaalisesti kuin horisontaalisestikin. Ulkohäkki selvisi tästä kevätmyrskystä, joka oli kyllä aikamoinen ihme ja naisen rakennustaidon lujuuden näyte. Olin ihan varma että valokate ohuine rimoineen ei kestäisi lumen taakkaa ja nyt sitten tuulten puhaltaessa puoliksi katettu häkkiosuus on kuin purje joka odottaa tuulen riepottelua.

Toistaiseksi siis kaikki hyvin...

Kevät tuo taloomme hieman muutoksia ja lämmitysjärjestelmämme menee remppaan. Meille tulee maalämpö ja öljypannu joutaa avohuoneen naapurista pois. Haaveilen  kyseisestä "pannuhuoneesta arateille omaa kämppää syksyksi. Pientä remppaa vaatii mutta sen jälkeen olis kaikki lintypöly ja paska samassa paikassa. Siihen mennessä pitää kyllä saada pelle ja peloton niin hyvin toimeen tuleviksi että menevät samaan häkkiin. (en tiedä miten sekin onnistuu) Ulkohäkissä ovat kuitenkin yhdessä ja tuo tuleva sisähuone olisi ulkohäkkiä isompi, joten toivo elää.

Harrikkajengin sulkis seisoo edelleen (tai näyttää seisovan ainakin mun silmään) Sen sijaan kevään merkkinä alkoi jääkaapissa perunat ja porkkanat kasvamaan juurta. Ulkoa on myös löytynyt pajunkissoja ja sekin on ihan 100 varma kevään merkki!!! Tein myös kevään ensimmäisen fillarimatkan töihin... Se toisaalta jäi vain tois-suuntaiseksi koska en uskaltanut enää illalla lähteä sutimaan kotiin moisessa sohjossa.

Sanotaanpa siis näin, että kyllä se kevät sieltä tulee, mutta ei ihan vielä...